NIEUWS Pagina 1 van 23   -    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>  >>l  
Ypres RENTIES Rally 2018
27/06/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Voor de derde keer is de Porsche-clash er niet gekomen.... Tim en Kurt kwamen zelfs niet aan starten toe, Jochen en Piero moesten in KP 20 de handdoek gooien..... Chris en Diederik hielden dan maar de JT Motors-eer hoog door de derde podiumplaats in het GT-klassement te pakken !! Proficiat ook aan Claudy en Dennis met de overwinning. De volgende afspraak is in Roeselare, waar we hopelijk met vele Porsches zullen zijn !
 
44ste MOTUL Rally Wervik
10/06/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt hebben er een leuke dag opzitten. Na met een kapotte diff de 2de ronde te hebben moeten missen, waren de 3e en 4e passage de bevestiging : de Degro-Porsche is klaar voor Ieper en Chris Van Woensel. Kurt liet trouwens de ganse dag de handjes dapper waaien.....
Nog eens proficiat aan de organisatoren met een knappe organisatie die de toeschouwers een mooie rallydag bezorgde.....
 
Scuderia Rally Wervik
9/06/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Na de testdag in Antwerpen was de voorbereiding voor Ieper een feit. Maar nu kondigt er zich een onverwachte kans aan : de organisatoren van Wervik geven aan Tim en Kurt de kans om als triple 000 aan te treden.
Wanneer zal het grootste spektakel te zien zijn ? Voor of tijdens de rally ? Alle supporters extra vroeg op post om de Porsche aan te moedigen !
Als opwarmertje hiernaast een foto van de MontBlanc 2016.....
 
TAC Rally Tielt 8-4-2018
9/04/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Het zou een mooie strijd worden.... Chris kreeg al vroeg problemen met de brandstoftoevoer en Kevin kreeg af te rekenen met een kapotte koppeling.... Tim en Kurt moesten twee keer afhaken op schuiferskappelle : één keer met een lekke band en een tweede keer na een schui(f)ver....., toen bij de aanvang van Boucle 3 onze twee vrienden zich nog ne keer `rechtzetten`... Vanaf dan was de afstand met Monnens te groot en werd het spektakel verzorgd, getuige daarvan een mooie donut die je op de facebookpagina kan bekijken. 10e algemeen, 2e RGT in de Boudewynrally. Proficiat Gunther en Chris en tot in Ieper ! De foto hiernaast werd genomen 2 seconden voor de bijna fatale schuiver.....
 
TAC Rally Tielt
5/04/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Al maanden spreken we ervan, nu komt de allereerste Belgische Porsche-Clash eraan. In de TAC gaan de bekendste Porschisten met mekaar de degens kruisen ( Niet iedereen is erbij, geen Duez, geen Bouvy ) maar de strijd zal hevig zijn. Alle supporters van de Blauwe Pijl op post ! Moge de beste van 10 Porsches winnen en alle teams van pech gespaard blijven ! Op naar een spannende TAC 2018 !
 
6 Uren van Kortrijk.
29/11/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Wat een strijd ! Marc Duez leverde zoals altijd een vlekkeloze prestatie af, maar Tim en Kurt en Kevin en Jochen leverden een strijd op het scherp van de snee om duimen en vingers af te likken. Een tijdsstraf en twee mindere passages op Moeskroen, daar steekt Tim zich niet achter weg. Kevin won verdiend, zeker rekening houdend met het feit dat hij streed met `de beste Porschist van de wereld`, dixit Kevin zelf ! Meer van dat, Porsche rules ! En Jochen weet nu ook maar al te goed dat copiloot zijn een zware klus is !
 
Rallye International du Valais 2017.
29/10/2017 Gepubliceerd door: Speedy
 
Het Zwitsers avontuur eindigde mooi voor Tim en Kurt : een 10e plaats algemeen en 2de nationaal in een sterk deelnemersveld. De rally werd als moeilijker maar mooier dan de MontBlanc geëvalueerd door ons duo. Spijtig genoeg viel Pieter Tsjoen uit maar Bernd Casier en Pieter Vyncke maakten het Belgisch succes compleet en eindigden op het podium. Proficiat aan alle actoren ! Volgende afspraak : de rally van Kortrijk met Tim en Jochen om de beurt aan het stuur van de Croky-Porsche. Dat belooft !
 
Zwitserland, we komen eraan !
23/10/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt gaan na de MontBlanc Rally zijn Zwitserse tegenhanger uittesten, de Rallye de Valais. Pieter Tsjoen met Kevin Abbring en Bernd Casier en Pieter Vyncke zijn ook van de partij.
 
East Belgian Rally 2017.
1/10/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt presteerden meer dan behoorlijk in Saint Vith met een elfde plaats algemeen en een indrukwekkend overwicht in de GT-klasse op een kletsnat parkoers. De nieuwe regenbanden waren top en Tim voelde zich zowaar in zijn sas, net als Kurt trouwens. Jochen en Chris raakten mekaar gewoon en na het voortijdig uitvallen na mechanische pech werd er een stevige discussie over nota`s opgezet..... Het Porsche Team gaat erop vooruit, zowel qua samenwerking als sfeer ! Eerstvolgende opdracht : de Rallye de Valais in Zwitserland voor de Blauwe Pijl.
 
Aarova Rally Sprint 2017
11/09/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Het werd een topweekend voor Porsche Rally Team Belgium in Oudenaarde ! Tanghe-Squedin op 5, Claerhout-Devos op 7, Debyser-Goethals 10e en Tim en Kurt 16e in de einduitslag. Tim en Kurt waren de pechvogels van de dag met een lekke band op KP1 rechts vooraan. Op KP2 werd een aanpassing van het spoor uitgeprobeerd, zonder succes en op KP3 zette Tim orde op zaken met de derde tijd algemeen. De donut op KP4 met bijhorende spektakelprijs zette de kers op de taart ! Kijk maar naar het filmpje op de Fb-pagina. En nu op naar Sainkt Vith !
 

SPONSORS

PROGRAMMA

27-28/02 - Rally van Haspengouw
15/03 - Rallysprint Moorslede
07/04 - TAC Rally
1-2-3/05 - Rallye De Wallonie
28-31/05 - Antibes Rally
27-28/06 - GEKO Ypres Rally
15/08 - RS Staden
4-5/09 - Omloop van Vlaanderen
20/09 - Rallysprint van Oudenaarde
25-26/09 - East Belgium Rally
7-8/11 - Condroz rallye