NIEUWS Pagina 1 van 22   -    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>  >>l  
TAC Rally Tielt 8-4-2018
9/04/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Het zou een mooie strijd worden.... Chris kreeg al vroeg problemen met de brandstoftoevoer en Kevin kreeg af te rekenen met een kapotte koppeling.... Tim en Kurt moesten twee keer afhaken op schuiferskappelle : één keer met een lekke band en een tweede keer na een schui(f)ver....., toen bij de aanvang van Boucle 3 onze twee vrienden zich nog ne keer `rechtzetten`... Vanaf dan was de afstand met Monnens te groot en werd het spektakel verzorgd, getuige daarvan een mooie donut die je op de facebookpagina kan bekijken. 10e algemeen, 2e RGT in de Boudewynrally. Proficiat Gunther en Chris en tot in Ieper ! De foto hiernaast werd genomen 2 seconden voor de bijna fatale schuiver.....
 
TAC Rally Tielt
5/04/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Al maanden spreken we ervan, nu komt de allereerste Belgische Porsche-Clash eraan. In de TAC gaan de bekendste Porschisten met mekaar de degens kruisen ( Niet iedereen is erbij, geen Duez, geen Bouvy ) maar de strijd zal hevig zijn. Alle supporters van de Blauwe Pijl op post ! Moge de beste van 10 Porsches winnen en alle teams van pech gespaard blijven ! Op naar een spannende TAC 2018 !
 
6 Uren van Kortrijk.
29/11/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Wat een strijd ! Marc Duez leverde zoals altijd een vlekkeloze prestatie af, maar Tim en Kurt en Kevin en Jochen leverden een strijd op het scherp van de snee om duimen en vingers af te likken. Een tijdsstraf en twee mindere passages op Moeskroen, daar steekt Tim zich niet achter weg. Kevin won verdiend, zeker rekening houdend met het feit dat hij streed met `de beste Porschist van de wereld`, dixit Kevin zelf ! Meer van dat, Porsche rules ! En Jochen weet nu ook maar al te goed dat copiloot zijn een zware klus is !
 
Rallye International du Valais 2017.
29/10/2017 Gepubliceerd door: Speedy
 
Het Zwitsers avontuur eindigde mooi voor Tim en Kurt : een 10e plaats algemeen en 2de nationaal in een sterk deelnemersveld. De rally werd als moeilijker maar mooier dan de MontBlanc geëvalueerd door ons duo. Spijtig genoeg viel Pieter Tsjoen uit maar Bernd Casier en Pieter Vyncke maakten het Belgisch succes compleet en eindigden op het podium. Proficiat aan alle actoren ! Volgende afspraak : de rally van Kortrijk met Tim en Jochen om de beurt aan het stuur van de Croky-Porsche. Dat belooft !
 
Zwitserland, we komen eraan !
23/10/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt gaan na de MontBlanc Rally zijn Zwitserse tegenhanger uittesten, de Rallye de Valais. Pieter Tsjoen met Kevin Abbring en Bernd Casier en Pieter Vyncke zijn ook van de partij.
 
East Belgian Rally 2017.
1/10/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt presteerden meer dan behoorlijk in Saint Vith met een elfde plaats algemeen en een indrukwekkend overwicht in de GT-klasse op een kletsnat parkoers. De nieuwe regenbanden waren top en Tim voelde zich zowaar in zijn sas, net als Kurt trouwens. Jochen en Chris raakten mekaar gewoon en na het voortijdig uitvallen na mechanische pech werd er een stevige discussie over nota`s opgezet..... Het Porsche Team gaat erop vooruit, zowel qua samenwerking als sfeer ! Eerstvolgende opdracht : de Rallye de Valais in Zwitserland voor de Blauwe Pijl.
 
Aarova Rally Sprint 2017
11/09/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Het werd een topweekend voor Porsche Rally Team Belgium in Oudenaarde ! Tanghe-Squedin op 5, Claerhout-Devos op 7, Debyser-Goethals 10e en Tim en Kurt 16e in de einduitslag. Tim en Kurt waren de pechvogels van de dag met een lekke band op KP1 rechts vooraan. Op KP2 werd een aanpassing van het spoor uitgeprobeerd, zonder succes en op KP3 zette Tim orde op zaken met de derde tijd algemeen. De donut op KP4 met bijhorende spektakelprijs zette de kers op de taart ! Kijk maar naar het filmpje op de Fb-pagina. En nu op naar Sainkt Vith !
 
ARS Aarova Rallysprint Oudenaarde 10-9-2017
6/09/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Het Porsche Team Belgium tekent full present in Oudenaarde.
Naast Tim en Kurt met de Blauwe Pijl komt ook Jochen Claerhout, voor de gelegenheid met Pieter Vyncke als co naar de ARS. Claudie Tanghe bestuurt nog eens de DEGRO-bolide en Chris Debyser en Kristof Goethals, die veel te vroeg met een kleine panne de handdoek moesten gooien in Roeselare treden ook aan. Moge de beste winnen ! Porsche Power gegarandeerd !
 
Ypres Rally 2017
3/07/2017 Gepubliceerd door: Speedy
 
Kurt stelde een topvijftienplaats als ultieme ambitie voor de Porsche. Uiteindelijk werd het een zestiende plaats op slechts drie tienden van een seconde van de vijftiende plaats. Tim en Kurt hebben een perfecte rally afgewerkt en het geluid van de Porsche blijft ook in deze massa R5-wagens magisch. Spijtig genoeg haalden de andere Porsches de eindmeet niet door mechanische pech of tegenslag. Met dank aan Jo Pijpops voor de jump-foto !
 
TAC Rally Tielt 8-4-17
17/04/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim zei het op het podium : perfect ! Een schitterende rally bekroond met een podiumplaats, het Porsche Team Belgium dat vier wagens afzet in de eindstand op de plaatsen 3 - 7 - 9 en 12 en een topambiance ! De vier d`Artagnans hebben de TAC kleur ( en vooral geluid ) bezorgd ! Proficiat aan Tim en Kurt natuurlijk maar ook aan Chris en Piero, Claudie en Arthur en Chris en Kristof !
 

SPONSORS

PROGRAMMA

27-28/02 - Rally van Haspengouw
15/03 - Rallysprint Moorslede
07/04 - TAC Rally
1-2-3/05 - Rallye De Wallonie
28-31/05 - Antibes Rally
27-28/06 - GEKO Ypres Rally
15/08 - RS Staden
4-5/09 - Omloop van Vlaanderen
20/09 - Rallysprint van Oudenaarde
25-26/09 - East Belgium Rally
7-8/11 - Condroz rallye