NIEUWS Pagina 1 van 23   -    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>  >>l  
Rally du Valais 19-20.10.2018
23/10/2018 Gepubliceerd door: Speedy
 
Een fantastisch avontuur ! Dat was de slotsom van ons duo na de rally. Op vrijdag liep het voor geen meter, de auto `draaide` niet, op zaterdag met een aangepaste setup zagen we weer twee vrolijke rallymannen. Een tiende plaats, evenaring van het resultaat 2017 leek eraan te komen tot een lekke band op de voorlaatste KP drie plaatsen verlies opleverde. Enig minpunt aan dit Zwitsers festijn : de sortie van Pieter. We hopen dat hij zo snel mogelijk weer terug op de been is. Beterschap gewenst !
 
EBR 2018
11/10/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
De snelheid was ok, de bocht was te kort....
Met deze onliner na een wegverlating in KP St Vith sloten Tim en Kurt de rally vroegtijdig af… Een paar weideafsluitingspaaltjes omver knallen was dodelijk voor de radiator.
Spijtig, want een knaltijd zat eraan te komen !
Op naar de volgende, Switzerland here we come !
 
Aarova Rally Sprint 2018
11/09/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt waren the best of te rest. Vincent Verschueren en Kevin Abbring en hun R5 wagens waren te snel voor de GT3. Tim kon het verlies beperken tot 0.8 seconde per kilometer en moest in KP4 nog een tandje bijsteken om een aandringende Fred Miclotte en diens WRC achter zich te houden. Het lijkt erop dat het Oudenaardse/Gaverse trio onklopbaar is in hun thuisrally.... Volgende afspraak : de EBR rally in en rond St Vith eind september. Supporters op post !
 
59e ConXion Omloop Roeselare 31.8-1.9.18
4/09/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt hebben zich niks te verwijten : ze hebben alles uit de Blauwe Pijl gehaald zonder overdreven risico`s te nemen. Patrick en Gunther waren iets beter in Roeselare. De scratch, samen met Kris Princen op Zoning 1 is een mooi souvenir, samen met de 3de podiumplaats in de Porsche Cup van Chris Debyser. Vlak voor de laatste boucle stonden Tim en Kurt 8e, Jochen en Piero 11e en Chris en Gert 13e. Een mooi groepsresultaat kondigde zich aan, maar motorpech bij de LuxAuto-Porsche en twee lekke banden voor de ConXion-bolide zorgde ervoor dat de eerste van de tabellen verdween en de andere fel terugzakte naar plaats 25. Volgende afspraak : de Aarova Rallysprint in Oudenaarde !
 
Ypres RENTIES Rally 2018
27/06/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Voor de derde keer is de Porsche-clash er niet gekomen.... Tim en Kurt kwamen zelfs niet aan starten toe, Jochen en Piero moesten in KP 20 de handdoek gooien..... Chris en Diederik hielden dan maar de JT Motors-eer hoog door de derde podiumplaats in het GT-klassement te pakken !! Proficiat ook aan Claudy en Dennis met de overwinning. De volgende afspraak is in Roeselare, waar we hopelijk met vele Porsches zullen zijn !
 
44ste MOTUL Rally Wervik
10/06/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Tim en Kurt hebben er een leuke dag opzitten. Na met een kapotte diff de 2de ronde te hebben moeten missen, waren de 3e en 4e passage de bevestiging : de Degro-Porsche is klaar voor Ieper en Chris Van Woensel. Kurt liet trouwens de ganse dag de handjes dapper waaien.....
Nog eens proficiat aan de organisatoren met een knappe organisatie die de toeschouwers een mooie rallydag bezorgde.....
 
Scuderia Rally Wervik
9/06/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Na de testdag in Antwerpen was de voorbereiding voor Ieper een feit. Maar nu kondigt er zich een onverwachte kans aan : de organisatoren van Wervik geven aan Tim en Kurt de kans om als triple 000 aan te treden.
Wanneer zal het grootste spektakel te zien zijn ? Voor of tijdens de rally ? Alle supporters extra vroeg op post om de Porsche aan te moedigen !
Als opwarmertje hiernaast een foto van de MontBlanc 2016.....
 
TAC Rally Tielt 8-4-2018
9/04/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Het zou een mooie strijd worden.... Chris kreeg al vroeg problemen met de brandstoftoevoer en Kevin kreeg af te rekenen met een kapotte koppeling.... Tim en Kurt moesten twee keer afhaken op schuiferskappelle : één keer met een lekke band en een tweede keer na een schui(f)ver....., toen bij de aanvang van Boucle 3 onze twee vrienden zich nog ne keer `rechtzetten`... Vanaf dan was de afstand met Monnens te groot en werd het spektakel verzorgd, getuige daarvan een mooie donut die je op de facebookpagina kan bekijken. 10e algemeen, 2e RGT in de Boudewynrally. Proficiat Gunther en Chris en tot in Ieper ! De foto hiernaast werd genomen 2 seconden voor de bijna fatale schuiver.....
 
TAC Rally Tielt
5/04/2018 Gepubliceerd door: speedy
 
Al maanden spreken we ervan, nu komt de allereerste Belgische Porsche-Clash eraan. In de TAC gaan de bekendste Porschisten met mekaar de degens kruisen ( Niet iedereen is erbij, geen Duez, geen Bouvy ) maar de strijd zal hevig zijn. Alle supporters van de Blauwe Pijl op post ! Moge de beste van 10 Porsches winnen en alle teams van pech gespaard blijven ! Op naar een spannende TAC 2018 !
 
6 Uren van Kortrijk.
29/11/2017 Gepubliceerd door: speedy
 
Wat een strijd ! Marc Duez leverde zoals altijd een vlekkeloze prestatie af, maar Tim en Kurt en Kevin en Jochen leverden een strijd op het scherp van de snee om duimen en vingers af te likken. Een tijdsstraf en twee mindere passages op Moeskroen, daar steekt Tim zich niet achter weg. Kevin won verdiend, zeker rekening houdend met het feit dat hij streed met `de beste Porschist van de wereld`, dixit Kevin zelf ! Meer van dat, Porsche rules ! En Jochen weet nu ook maar al te goed dat copiloot zijn een zware klus is !
 

SPONSORS

PROGRAMMA

27-28/02 - Rally van Haspengouw
15/03 - Rallysprint Moorslede
07/04 - TAC Rally
1-2-3/05 - Rallye De Wallonie
28-31/05 - Antibes Rally
27-28/06 - GEKO Ypres Rally
15/08 - RS Staden
4-5/09 - Omloop van Vlaanderen
20/09 - Rallysprint van Oudenaarde
25-26/09 - East Belgium Rally
7-8/11 - Condroz rallye