Een mijlpaal!

Beste familie, vrienden en supporters,

Tim heeft sedert vorige week heel wat vorderingen gemaakt, niettegenstaande hij vorige vrijdag opnieuw een operatie ondergaan heeft. 

Dit keer heeft men zijn bekken inwendig gefixeerd. De breuk was weliswaar stabiel, maar de operatie zal zijn recuperatie bevorderen. Dit weekend heeft hij daardoor de nodige pijnen moeten verbijten, maar die wegen niet op tegen het positieve effect dat hij nu al van de ingreep ondervindt. 

Enorm verrast was hij toen hij zaterdag en zondag zijn twee oogappeltjes de kamer zag binnenkomen. Clementientje is nog te jong om te beseffen wat er met haar papa gebeurd is en Charlotje vertelt nu aan iedereen dat haar papa beetje ziek is en daarom nog even in ziekenhuis moet liggen. 

Zondag, laat op de avond, heeft de cardiovasculaire chirurg de drain uit Tim zijn rechterlong verwijderd. Alweer een grote stap voorwaarts want dat betekent dat er enkel nog een infuus in zijn lichaam zit dat deze van het nodige vocht voorziet. De hoeveelheid pijnstillers is namelijk al in die mate gedaald dat deze oraal kunnen toegediend worden. 

Maandagvoormiddag kreeg ik een euforische Tim aan de lijn die me enthousiast vertelde over zijn eerste mijlpaal. Hij zat in de zetel! Daar heeft hij een uurtje met volle teugen van genoten maar dan was het voor die dag welletjes geweest. Iedere inspanning vergt immers nog steeds veel energie. 

Bedankt dat jullie ons na drie weken nog altijd een warm hart toedragen!

Julie