Sinterklaas

Beste vrienden,

Gisteren heb ik een mooi Sinterklaasgeschenk gekregen, ik mocht naar huis! Aangezien mijn bekken nog 6 a 10 weken nodig heeft om te herstellen en ik dus nog niet kan starten met mijn revalidatie, heb ik  5 weken na het ongeval mijn C4 in het ziekenhuis gekregen.

Voorwaarde is wel dat ik niet mag steunen en veel rust. Voorlopig lig ik dus voornamelijk in bed, maar af en toe helpt mijn stalen verpleegster me in de zetel. Ik kan het nog steeds moeilijk geloven dat ik na al die weken thuis ben. Het doet zo veel deugd om terug in mijn vertrouwde omgeving te zijn.
En, om jullie nu zelf eens te woord te staan. Dit hebben jullie wel meer dan verdiend na al jullie lieve woorden van medeleven en steun! Dankzij mijn lieve vrouw ben ik elke dag op de hoogte gebleven van jullie berichtjes. In deze situatie is zoveel steun van onschatbare waarde, waarvoor mijn oprechte dank!

Binnen een viertal weken heb ik een afspraak met de orthopedist om te evalueren hoe mijn bekken zich herstelt. Misschien weet ik dan al wanneer ik mag beginnen met de revalidatie. Daar kijk ik al enorm naar uit, want pas vanaf dan heb ik het eindelijk zelf in handen.

Groetjes aan jullie allen,

Tim