Rally van Wervik

Lieve supporters,

Dat ik 5 maanden niks van mij heb laten horen via de site, wil zeker niet zeggen dat ik jullie warme reacties niet op de voet ben blijven volgen. 
Ik heb mij gedurende deze periode vooral gefocust op mijn revalidatie, die reeds ver gevorderd is, maar volgens de dokters nog wel een jaar kan duren. Dit heeft mij er echter niet van weerhouden om in de rallysport actief betrokken te blijven.
Als technical coach van het Junior Team in de Ford Fiesta Sporting Trophy, kan ik mij nog steeds volledig uitleven in mijn grote passie. Het schenkt me dan ook heel veel voldoening om die jonge piloten bij te staan met de kennis die ik de voorbije jaren heb vergaard.

Jammer genoeg zit het competitief rallyrijden er voor mij niet meer in, daar mijn lichaam het niet meer aankan door de zware impacten die het te verduren heeft gekregen. Volgens de dokters kan een klap, zoals een jump, voldoende zijn om mij terug naar af te sturen.

Dit neemt echter niet weg dat ik uit puur amusement en om de droom van mijn vrouw te verwezenlijken, namelijk om eens als copilote mee te rijden, opnieuw achter het stuur van een Porsche GT3 kruip. Dit als 00  wagen tijdens de Rally van Wervik op 26 mei 2007. Dit betekent voor ons en misschien ook voor jullie een emotionele overwinning. Het ongelukkige voorval tijdens de shakedown van de Condroz, heeft ons ertoe gedwongen zwarte watertjes te doorzwemmen. We hebben elkaar toen meer dan ooit nodig gehad met als gevolg dat onze relatie sterker is dan ooit tevoren. Het is dan ook van ganser harte dat het stoeltje naast mij voor haar gereserveerd is.

Ik hoop dat dit geen eenmalige gebeurtenis zal zijn, maar dat ik later ook nog eens de kans krijg om als veiligheidswagen het parcours af te rijden. Tijdens Wervik bestuur ik de rallywagen van Carlo Mylle, waarvoor ik hem heel dankbaar ben. Mocht de gelegenheid zich nog eens voordoen, zou ik eventueel opnieuw met de Tabaknatie Porsche rijden, met Kurt Heyndrickx als co. 
En als mijn vrouw Julie volgend weekend eveneens gebeten wordt door het rallyvirus, kan je ervan op aan dat je ons nog samen aan het werk zal zien. 

Ik hoop jullie allen terug te zien in Wervik als supporters van de flitsende 00  wagen! 😉

Tot dan,

Tim