Onze reactie na ons optreden in Wervik

Tim : “Dankzij onze deelname aan de rally van Wervik als 00 met de Porsche, hebben zowel mijn vrouw als ik een donkere periode kunnen afsluiten. Het was dus zeker een emotionele overwinning. We hadden op voorhand afgesproken, dat als het om de een of andere reden niet zou lukken, ik zou stoppen. Maar al vanaf de eerste meters voelde ik dat het goed zat, zowel op fysisch als op mentaal vlak. Het vertrouwen was er meteen. Het leek alsof ik de week ervoor nog een grote rally had gereden. Ik had dit voor een groot deel ook te danken aan mijn vrouw, die vanaf de eerste seconde goed mee was en mij hierdoor ook enorm gerust stelde. Naarmate de wedstrijd vorderde en we snellere tijden draaiden, hoe vlugger ze las.
Ik was ook heel blij toen ik voelde dat de automatismen vrij snel terugkwamen voor het besturen van de Porsche, die toch een ongelooflijke rallywagen is. 

We hebben er enorm van genoten en ik heb op de eerste plaats het publiek trachten te vermaken met hier en daar wat driftwerk. Blijkbaar ben ik daar wel ietwat in geslaagd, want het was fantastisch om de toeschouwers zo enthousiast te zien staan langs de proeven, en dit terwijl we toch een vijftiental minuten voor de eerste wagen passeerden. ”

Julie : ” Geloof me, niet alleen de toeschouwers hebben ervan genoten, maar ik denk Tim nog het allermeest. Toen ik zijn ogen zag fonkelen aan de finish van de eerste kp, wist ik dat de zwarte periode definitief achter ons lag. Natuurlijk heeft Tim nog wel een zware periode van revalidatie voor de boeg, die volgens de dokters nog een jaar kan duren, maar daar hebben we die dag toch eventjes niet aan gedacht. 
Het was voor Tim ook heel leuk om in een heel ontspannen sfeer te rijden, aangezien hij niet moest strijden om een goed resultaat neer te zetten. En ja, voor mij, de allereerste keer in een co-zitje, van een Porsche, naast een fantastisch piloot, iets waar velen waarschijnlijk van dromen, was deze ervaring werkelijk onvergetelijk. Ik besef dat ik enorm verwend ben geweest en zou dan ook graag alle mensen bedanken die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. In de eerste plaats Carlo Mylle, die ons zijn wagen ter beschikking stelde. Natuurlijk ook ons eigen team, dat ons een superdag bezorgd heeft. En zeker niet te vergeten onze supporters die ons dat extra duwtje in de rug gaven en ons zo enorm gesteund hebben. 
Na deze prachtige ervaring, zal het zeker niet bij deze ene keer blijven dat ik in het rechterzitje van een rallywagen zal plaatsnemen. Het rallyvirus, het is me wat…”

Tim : ” Naar de toekomst toe, gaan we de kas van onze Porsche, die hersteld is bij Hendrik De Backere, terug opbouwen. En wie weet, als de kans zich voordoet, zullen we hier en daar zeker nog eens optreden als 0 of 00, omdat het voor mij toch beter is om in een ontspannen sfeer en zonder druk te kunnen rijden. Het is op die manier zeker niet minder leuk, integendeel, zo vind ik er zelfs meer plezier in om mijn ding te kunnen doen en door heel wat driftwerk het publiek te amuseren. Niet onbelangrijk is ook dat ik zo de risico`s kan beperken, daar waar het fysiek wat te lastig is voor mij, door wat gas terug te nemen.”

Vele groetjes aan al onze supporters!!!