`t is weer voorbij…

Het Belgisch rallyseizoen zit er weer op. Met Pieter hebben we er in Oudenaarde bovendien een kampioen van Belgie erbij. Tim en Kurt hebben de Condroz afgewerkt in de nulwagen. Vooral op zaterdag was er massale belangstelling voor de blauwgroene Porsche. De stand kreeg op zaterdagnamiddag veel volk over de vloer. Op zaterdag was de sfeer in het team licht gespannen omdat de regen het rijden bemoeilijkte. Op zondag op droog wegdek kon ons duo nog eens voluit gaan en we waren er getuige van hoe in de haarspeldbocht van Modave op de voorlaatste speciale de Porsche de bocht het breedst van alle deelnemers nam, kwestie van de show te verzorgen. Na afloop was de sfeer in het kamp uitbundig. Wat het volgend seizoen brengt ? Dat zien we later wel. 
We maken ons op voor de vierde B I G R A L L Y E V E N T.
Noteer alvast 13 februari 2010 in jullie agenda. De tentoonstelling van rallywagens en de aanwezigheid van tal van piloten gekoppeld aan een toffe ambiance zijn de sterke troeven van dit feest dat dankzij Tim kan doorgaan.
We verwachten jullie allemaal in de evenementenhal Qubus in de Lindestraat in Oudenaarde vanaf 19 uur voor een avondje rallyamusement. Beschouw het als de ( ietwat late ) nieuwjaarsreceptie van de rallysport. Het daaropvolgend weekend beginnen de rijders eraan en nauwelijks twee weken later volgt de eerste grote afspraak : de Haspengouw.
groeten, Speedy.